Smještaj

TOP

Polaznici kongresa po  POVLAŠTENIM CIJENAMA mogu birati  smještaj u vrhunskim hotelima sa 4 ili 5 zvjezdica :

 PRIJAVA SMJEŠTAJA

Ville Begonia i Magnolia, Grand Hotel 4 opatijska cvijeta****

1/1 BB 743,00 HRK

1/2 BB 874,00 HRK

 

 

 

 

 

 

Grand Hotel 4 opatijska cvijeta smješten je u samom centru Opatije. Čine ga četiri raskošne vile koje nose imena najpoznatijih opatijskih cvijetova. Hotel ima 227 luksuzno uređene sobe (standard, superior, deluxe), i apartmana (standard, superior, deluxe). Restoran Camellia Grand hotela 4 opatijska cvijeta svojim gostima nudi tradicionalna hrvatska jela spravljena od domaćih i svježih namirnica, a hotel jedini u Hrvatskoj nosi poseban standard ‘Hrvatska autohtona kuhinja’.

 

Hotel Sveti Jakov*****

1/1 BB 884,00 HRK

1/2 BB 1.174,00 HRK

 

 

 

 

 

 

Hotel je smješten u luskuznoj vili u najljepšem opatijskom parku uz crkvu Sv. Jakova i poznatu fontanu ‘Helios i Selena’ autora kipara Hansa Rathautskog. Vila je sagrađena 1886., a poznata je i kao dugogodišnji dom bečkog liječnika i znanstvenika Juliusa Glaxa koji je Opatiju toliko zavolio da je u njoj ostao do kraja života. Hotel raspolaže s 26 prostranih i udobnih soba kategorije superior s predivnim pogledom na okruženje. Ispod stoljetnih arkada i u ugodnom okruženju.

 

Hotel Milenij*****

1/1 BB 970,00 HRK

1/2 BB 1.204,00 HRK

 

 

 

 

 

 

Idealan izbor kako za poslovne goste, tako i turiste koji za svoj odmor biraju jedan od vodećih hrvatskih hotela. Goste hotela Milenij očekuje Royal Spa – luksuzna oaza mira i opuštanja, bazen sa staklenom kupolom, elegantni restoran s ponudom vrhunskih gastronomskih delicija te kultna kavana Wagner. Hotel Milenij osmišljen je kako bi postao Vaš izbor za odmor s predivnim pogledom na more i cijeli zaljev, mjesto na kojemu možete zaboraviti na vrijeme, opustiti se i uživati u nezaboravnom odmoru.

 

 

Način plaćanja:
Molimo Vas da uplatu sredstava izvršite na:

Naziv računa: Conventus Credo d.o.o. – Petrova 9 , Zagreb

IBAN: HR1524840081500173367

Raiffeisen bank Austria d.d. Zagreb,

Petrinjska 59, 10 000 Zagreb, Croatia

SWIFT: RZBHHR2X

 Sva plaćanja moraju biti izvršena najkasnije do 24. ožujka 2017. godine.

NAPOMENA: Kod svrhe uplate / opis plaćanja upisati ime i prezime sudionika. Kod poziva na broj upisati JMBG sudionika (ako ste iz HR).