Advanced masterclass

ONE-2-ONE Hands-On Masterclass modul:

FULL FACE REJUVENATION – DERMAL FILLERS WHIT COG THREADS

– Create a Dynamic Equilibrium by Vectors & Proportions –

 Edukacijski centar HDEM

Bolnica Thalassotherapia Opatija

Broj polaznika OGRANIČEN

 

Agenda

  • Introduction
  • Practical session begins
  • Closing Lecture and Question & Answers
  • Course completed

ONE-2-ONE Hands-On Masterclass modul održati će svjetski ekspert i međunarodni instruktor iz područja nekirurških metoda estetske medicine i anti-aginga :

Mark Posselt

Aesthetic Medical Director Teoxane Germany

National & International Key Opinion Leader Teoxane

CEO Aesthetic Partner, Munich, Germany

Ako želite poboljšati svoja znanja i podići razinu i kvalitetu vaše klinike, budite u tijeku sa najnovijim tehnikama i metodama primjene hijaluronskih filera u anti-aging tretmanima specifičnih zona lica.

ONE 2 ONE Hands-On napredna edukacija i trening namjenjen je svima koji žele razviti i nadograditi svoja znanja i potencijal u metodama rejuvenacije lica i anti-aginga.

Ovo je modul namjenjen onima koji imaju veliko iskustvo u primjeni nekirurških metoda estetske medicine i prilika je naučiti nove vještine i „tips & tricks“ u tretiranju cijelog lica.

KOJE SU PREDNOSTI ONE 2 ONE?

Rad na pacijentima u odličnim uvjetima pod strogim nadzorom stručnjaka poboljšati će vaše vještine i povećat će povjerenje vaših pacijenata. Tretirajte svoje pacijente sigurno koristeći tehnike i pristup vrhunskih svjetskih stručnjaka koji osiguravaju uspjeh terapije i sigurnost pacijenta.

Vaš instruktor i mentor vrhunski je svjetski ekspert koji je posebno za ovu priliku gost kongresa. Vrhunske reference garantirane su na temelju njegove razine kliničke izvrsnosti i međunarodne kompetencije u edukaciji o nekirurškim metodama estetske medicine.Strategije edukacije prilagoditi će se potrebama svakog sudionika na način da uključe vaš puni potencijal.

CILJEVI I PROGRAM

Cilj ovog master modula je fokusiranje na analizu cijelog lica te sticanje novih znanja i tehnika u primjeni naprednih i zahtjevnih tretmanima hijaluronskim filerima u estetskim tretmanima lica.

Na ONE 2 ONE master modulu detaljno se analiziraju individualne  procjene lica i tehnike, kako postići maksimalni učinak sa minimalnom količinom proizvoda primjenom posebnih metoda i tehnika dinamične facijalne harmonije zadržavajući prirodni izgled, kako odrediti ciljana i prioritetna područja za bolji učinak tretmana.

Uz uštedu više od 60% od redovne cijene sličnih edukacija u svijetu imate priliku prisustvovati ONE 2 ONE Master modulu i osigurati si nova saznanja i iskustva.

CIJENA:

8.500,00 kn

Za članove HDEM 10% popusta!

NAPOMENA:

Master modul je na ENGLESKOM JEZIKU BEZ PRIJEVODA.

Svi polaznici u obavezi su osigurati modela za rad, a ukoliko nisu u mogućnosti neka se obrate organizatoru.

Nakon uspješno završene edukacije dobivaju

Certifikat o završenom:

“ONE-2-ONE –Hands-On Masterclass modul

FULL FACE REJUVENATION – DERMAL FILLERS WHIT COG THREADS