Agenda

Uskoro


NAJAVA 10. CROATIAN ESTHETIC MEDICINE SYMPOSIUMA

10. Croatian Esthetic Medicine Symposium vodeći je kongres antiaging estetske medicine u Hrvatskoj i regiji, koji se bavi znanošću, praksom i najsuvremenijim saznanjima o tehnikama estetske medicine. Sa programom koji uključuje najznačajnije domaće i strane stručnjake i praktičare, kongres pruža vrhunske mogućnosti i sadržaje za unaprijeđivanje znanja, usavršavanje vještina i tehnika i sigurnih metoda za poboljšanje vaših rezultata rada.

Simpozij tradicionalno dovodi u Hrvatsku najnovije trendove svjetske estetske medicine.

Croatian Esthetic Medicine Symposium pokrenut je kako bi se potaknuo duh suradnje i razumijevanja među svim doktorima koje se prije svega bave znanošću, praksom i podučavanjem antiaging estetske medicine. Ovaj simpozij godinama s ponosom ugošćuje vodeće eksperte i praktičare iz područja estetske medicine, dermatologije, kirurgije, stomatologije, otorinolaringologije i svih ostalih koji su zainteresirani za ovu uzbudljivu granu medicine.

Isto tako Croatian Esthetic Medicine Symposium godinama s ponosom ugošćuje mnoge partnere, izlagače i profesionalace koji dolaze iz najistaknutijih kompanija u estetskom biznisu.

Izuzetno smo ponosni što je Croatian Esthetic Medicine Symposium bio ne samo prvi estetski simpozij u Hrvatskoj nego i cijeloj regiji jugoistočne Europe kroz koji je tijekom godina prošlo već tisuće polaznika, izlagača i predavača što ovaj događaj čini najvećim takve vrste na ovim prostorima.

7 razloga zašto se želite prijaviti na 10 jubilarni CEMS:

Stručno znanstveni kongres estetske medicine

Hrvatsko društvo za estetsku medicinu prvo je stručno društvo Hrvatskog liječničkog zbora koje se u svom radu počelo baviti nekirurškim metodam antiaging estetske medicine, ali i svim ostalim aspektima ove najbržerastuće i uzbudljive grane medicine. Vrhunski stručnjaci okupljeni u HDEM bave se i primjenjuju najnovije trendove estetske antiaging medicine u svijetu i prenose svoja znanja i vještine već godinama na našim stručno znanstvenim kongresima i edukacijama.

Eksperti estetske medicine

I ove godine na naš jubilarni 10. Simpozij stižu mnogi poznati domaći i svjetski eksperti i profesionalci u estetskoj medicini. Svi oni dolaze samo da bi sa svima vama podijelili svoja znanja i vještine, ali i najnovije svjetske trendove estetske medicine.

Teme kongresa

Obrađivat će se teme vezane uz minimalno invazivne metode estetske medicine, injekcijske metode, ali i metode vezane za primjenu sve učinkovitijih medicinskih uređaja. Posebne su teme iz estetske kirurgije, korektivne dermatologije, upotrebe medicinskih uređaja, estetske stomatologije, ali i menadžmentu estetskih ustanova i kompletnog osoblja vaših klinika.

Privlačan i interaktivan

Live injektion demonstracije uz detaljnu anatomiju ciljanjih regija te protokoli liječenja komplikacija bit će osobito interesantne kao glavne teme ovog znanstvenog simpozija. Najdugovječniji i najznačajniji Simpozij estetske medicine na ovim prostorima donosi Vam impresivne demonstracije, uz aktivno sudjelovanje sudionika, panel rasprave i praktične Hands on radionice za sve koji se naučiti ili usavršiti svoja znanja i tehnike.

Hands on moduli

U Edukacijskom centaru HDEM u Specijalnoj bolnici Thalassoterapija Opatija, u vrhunskim se uvjetima održavaju praktični Hands on edukacijski moduli za sve one koji pod vodstvom iskusnih domaćih i internacionalnih edukatora žele naučiti i obnoviti svoja znanja i vještine u primjeni najnovijih metoda antiaging medicine. Nakon uspješno završene praktične edukacije polaznici dobivaju HDEM Certifikat.

Najpoznatiji svjetski estetski brendovi i internacionalno okupljanje

Godinama gradimo Hrvatsko društvo za estetsku medicinu i pritom rastu i naša prijateljstva s kolegama i partnerima širom svijeta. Ovogodišnji CEMS ponovno će okupiti mnogo predavača iz drugih država, a naš će izložbeni prostor biti prepun i poznatih domaćih i svjetskih brandova.

Bogati društveni i zabavni program

Već tradicionalno naš je simpozij osobit i zbog izuzetno bogatog društvenog i zabavnog programa. Rezervirajte na vrijeme i pridružite se na gala večeri i koncertu, kao i ostalim zabavnim aktivnostima tijekom kongresa.

Tradicionalno dio ostvarenog prihoda HDEM humanitarno donira udruzi Vukovarski leptirići.