CV – mag. Kristina Ukalović – CSEM

CV – mag. Kristina Ukalović

KRISTINA UKALOVIĆ diplomirala je 2000. godine na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu kao Magistra primarne edukacije. Za vrijeme studija pa narednih 10 godina radi u tvrtki Tupperware i postaje najmlađi voditelj na srednjem Mediteranu s 35 osoba u skupini. 1999. godine započinje rad u Amsat centru gdje se upoznaje s prvim laserskim tehnologijama. 2000. godine u partnerskom odnosu otvara medicinsko kozmetički Centar Skin, prvi IPL centar u Hrvatskoj.

Od 2002. godine intenzivno se educira na području kozmetologije i aparativnih metoda

u kozmetologiji i medicini te stječe zvanje kozmetologa. Postaje jedini licencirani specijalist i edukator u regiji za renomiranu njemačku tvrtku REVIDERM te njihov novi koncept školovanja uvodi na naše područje pod nazivom REVIDERM Akademija.

2010. godine otvara tvrtku Kris Derma koja proizvodi prvi hrvatski analizator kože, Kris Derma Analizator. Završava edukacije u Firenci za tvrtku General Product i postaje edukator za paletu njihovih uređaja uključujući i najpoznatiji aparat za preoblikovanje tijela Med2Contour. Od 2011. godine dio je tima Poliklinike Bagatin, a od 2012. godine je na poziciji voditeljice poliklinike. Kao lider u području kozmetologije i uvijek spremna na nove poslovne i osobne izazove, 2015. godine stječe i titulu Managera u zdravs-

tvu. Također je stručni suradnik u specijaliziranim publikacijama.