CV – Dr. Radina Denkova – CSEM

CV – Dr. Radina Denkova

Dr. Radina Denkova članica je Bugarskog dermatološkog društva te Europske akademije za dermatologiju i venereologiju. Prije specijalizacije na Fakultetu za dermatologiju i venerologiju, stekla je diplomu na Medicinskom fakultetu u Sofiji. Uslijedila je specijalizacija za upravljanje zdravstvenim ustanovama te daljnji treninzi u Bonnu, Parizu i Beču.

Predsjednica je i uz dr.sc.Željka Rotima osnivač South East Europe Facial Aesthetic Sociaty SEEFAS (www.seefas.com)

Prije nego što je pokrenula vlastitu privatnu ordinaciju, dr. Denkova je 15 godina radila u 5. gradskoj bolnici u Sofiji, od kojih je posljednje dvije godine imenovana za pročelnicu odjela dermatologije i venerologije.

Vjerujemo da je potraga za ljepotom unutarnji proces koji s vremenom ne jenjava. Zbog toga u svojoj misiji preuzimamo brigu o mladosti, zdravlju i samopoštovanju naših pacijenata. Podržavamo njihov prirodni poziv da uživamo u svakoj fazi svog života“, kaže dr. Denkova o filozofiji iza vlastite klinike DR-DENKOVA DERMATOLOGY.

Sa svoje tri grane djelovanja i trinaest godina iskustva, klinika DR-DENKOVA DERMATOLOGY jedna je od najpouzdanijih klinika estetske dermatologije u Bugarskoj. Ova poliklinika generira izvanrednih 18% prihoda Allerganovog godišnjeg prometa u državi.

Sama dr. Denkova redoviti je gost na globalnim forumima gdje predstavlja najnovija znanstvena otkrića i dostignuća u korištenju neinvazivnih metoda pomlađivanja. Kao certificirani međunarodni medicinski trener Allergana, posljednjih je godina jedan od vodećih predavača i voditelja treninga estetske medicine na području Balkana.

Raditi za dobro ime dermatologije, za dr. Denkovu jednako je važno kao i pružiti najbolje svojim pacijentima. Prije nekoliko godina osnovala je vlastitu Akademiju na kojoj svoja znanja prenosi mladim stručnjacima te organizira ekskluzivne praktične treninge u Sofiji.