Esthetic Case Report – HDEM

Esthetic Case Report

Prijave za Esthetic Case Report na 12. CEMS-u

security code
Pošalji

„Esthetic Case Report“ namijenjen je liječnicima kako bi prikazali najbolje slučajeve iz svakodnevne prakse.

Na ovaj natječaj mogu se prijaviti isključivo doktori medicine i doktori dentalne medicine.

Zainteresiranim kolegama koji pošalju svoje slučajeve s fotografijama prije i poslije, omogućit ćemo predstavljanje na našim društvenim mrežama gdje ćemo objaviti njihove najbolje slučajeve i izvješća.

Povjerenstvo sastavljeno od stručnjaka Hrvatskog društva estetske medicine HLZ  i Medical Esthetic Instituta, odabrat će najbolje slučajeve i objaviti rezultate natječaja na 12. Croatian Esthetic Medicine Symposium (CEMS) koji će se održati od 17. do 19. ožujka 2023. godine u Opatiji.

Najbolji slučajevi ocjenjivat će se u dvije kategorije:

1. Social Media Award

Učesnik s najviše prikupljenih oznaka „sviđa mi se“ na službenoj Instagram stranici Hrvatskog društva estetske medicine (@cemsstagram) dobit će besplatnu kotizaciju za prisustvo na 12. CEMS u Opatiji.

2. Expert Award

Najbolji slučaj proglašen od strane stručnog Povjerenstva dobit će besplatnu kotizaciju na “ADVANCED MASTERCLASS – GLOBAL FACIAL REJUVENATION TREATMENT “ koji će se održati 18. ožujka 2023. u Opatiji.

Pravila natječaja su sljedeća:

1. Potrebno je ispuniti obrazac na web stranici Hrvatskog društva estetske medicine (www.hdel.hr)

  • Navesti podatke o sebi i pacijentu na kojemu je odrađen tretman
  • Dodati fotografije prije/poslije tretmana
  • Napisati ključne informacije o tretmanu i korištenim proizvodima

* Obvezna je suglasnost pacijenta za objavu provedenog tretmana na društvenim mrežama.

* Objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama u potpunosti mora biti zajamčena zaštita identiteta (fotografija sa zatamnjenim očima) i osobnih podataka, a svi podatci o pacijentima moraju biti tajni i povjerljivi.

2. Nakon analize od strane Povjerenstva, odabrani slučajevi ulaze u finalni odabir koji će biti objavljen na Instagram stranici Hrvatskog društva za estetsku medicinu (@cemsstagram) te na taj način pristupaju Natječaju.

3. Kako bi se skupio što veći broj oznaka „sviđa mi se“ za određeni slučaj, moguće je podijeliti objave na vlastite mrežne stranice.

4. Svaki doktor može prijaviti jedan slučaj.

5. Prijaviti se možete do 3. ožujka.