AESTHETIC AWARD – HDEM

AESTHETIC AWARD

security code
Pošalji

„Aesthetic Award“ namijenjen je liječnicima kako bi prikazali najbolje slučajeve iz svakodnevne prakse.

Na ovaj način mogu se prijaviti isključivo doktori medicine i doktori dentalne medicine.

Zainteresiranim kolegama koji pošalju svoje slučajeve s fotografijama prije i poslije, omogućit ćemo predstavljanje na našim društvenim mrežama, gdje ćemo objaviti njihove najbolje slučajeve uz pripadajuće izvješće.
Povjerenstvo sastavljeno od stručnjaka Hrvatskog društva za estetsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora (HDEM HLZ) i Medical Esthetic Instituta (MEI), odabrat će najbolje slučajeve i objaviti rezultate natječaja na 13. Aesthetic Medicine International Congress Opatija (AMICO), koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2024. godine u Opatiji.

Pravila:
1. Potrebno je ispuniti obrazac prijavnice na web stranici Hrvatskog društva estetske medicine (www.hdel.hr)

  • Navesti podatke o sebi i pacijentu na kojemu je odrađen tretman
  • Dodati fotografije prije/poslije tretmana
  • Napisati ključne informacije o tretmanu i korištenim proizvodima

*Obavezna je suglasnost pacijenta za objavu provedenog tretmana na društvenim mrežama.
*Objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama, u potpunosti mora biti zajamčena zaštita identiteta pacijenta (fotografija s zatamnjenim očima) i osobnih podataka, a svi podaci moraju biti tajni i povjerljivi.

2. Nakon analize od strane Povjerenstva, odabrani slučajevi ulaze u finalni odabir koji će biti objavljen na Instagram stranici Hrvatskog društva za estetsku medicinu (@cemsstagram) te na taj način pristupaju Natječaju.

3. Kako bi se skupio što veći broj oznaka „sviđa mi se“ za određeni slučaj, moguće je podijeliti objave na vlastite mrežne stranice.

4. Svaki doktor može prijaviti jedan slučaj.

5. Prijave traju do 1. svibnja 2024.

Najbolji slučajevi ocjenjivat će se u dvije kategorije:

1. SOCIAL MEDIA AWARD
Kandidat s najviše prikupljenih oznaka „sviđa mi se“ na službenoj Instagram stranici Hrvatskog društva za estetsku medicinu (@cemsstagram), osvaja besplatnu kotizaciju i mjesto na gala večeri za prisustvo na 13. AMICO u Opatiji.

2. EXPERT AWARD
Najbolji slučaj proglašen od strane stručnog Povjerenstva, osvaja besplatnu kotizaciju za Cadaver Course i mjesto na gala večeri u okviru 13. AMICO u Opatiji.