HDEM – Hrvatsko društvo za estetsku medicinu

ADVANCED MASTERCLASS

GLOBAL FACIAL REJUVENATION TREATMENT

HUMANITARNA NOTA

Pridružite nam se u našem humanitarnom djelovanju kroz našu gala večeru. Tradicionalno, dio sredstava odlazi u humanitarne svrhe, a ovaj put za humanitarnu udrugu iz Ukrajine – ZAGRAVA, koja pomaže unesrećenima u ratu. Zajedno možemo napraviti razliku.

Međunarodni

13. CEMS

24. – 26. 5. 2024.

Pismo dobrodošlice


Croatian Esthetic Medicine Symposium (CEMS) se kao prvi kongres u regiji koji se bavi stručno znanstvenim aspektima nekirurških i minimalno invazivnih metoda estetske medicine profilirao kao najznačajniji i najveći događaj godine koji se sa nestrpljenjem isčekuje u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Kongres je organiziran u suradnji sa SEEFAS – South East Europe Facial Aesthetic Sociaty (www.seefas.com) te tradicionalno već godinama okuplja najznačajnije domaće i strane eksperte iz područja medicinske estetike i definira najnovije trendove u ovom uzbudljivom novom segmentu medicine. Ovaj kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem u sve većem broju posjećuju učesnici iz regije i šire.

Tradicionalno se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Hrvatske liječničke komore.

Propulzija estetske medicine koja se bavi nekirurškim metodama uvelike je prerasla samo regiju lica te je neodvojivo povezana s nekirurškim metodama tretmana lica i tijela.

Rast interesa, pa samim time i područja interesa naših članova uprave i članova društva je izuzetan, a naša obaveza kao stručnog društva HLZ je edukacija, uvođenje stručnosti i smjernica kao i standardizacije medicinskih postupaka u ovu novu medicinsku granu koja je najbrže rastuća grana medicine u zadnjih nekoliko godina.

Nadolazeći kongres biti će koncipiran organizacijski i produkcijski na najvišem mogućem nivou.

Na teorijskom dijelu kongresa, osim domaćih, u većoj mjeri uključit će se strani eksperti i predavači s temama koje će obuhvatiti sva područja estetske medicine. Uključujući tretmane anti-ageinga lica i tijela, dermalne filere, botox, lasere i sve ostale medicinske uređaje koji služe za oblikovanje i pomlađivanje lica i tijela. Isto tako, razgovarat će se o najpopularnijim kirurškim estetskim zahvatima. Posebne teme bit će posvećene komunikaciji s pacijentima te marketingu i poslovanju Vaše zdravstvene ustanove.

Bit će organizirane panel rasprave u kojima će učesnici kongresa uz aktivni dijalog sa svim prisutnim stručnjacima moći saznati sve o najnovijim svjetskim trendovima u estetskoj medicini.

Kao i svake godine organizirati će se live demonstracije pod vodstvom vrhunskih eksperata iz inozemstva.

U Edukacijskom centru HDEM u bolnici Thalassoterapia organizirat će se workshopovi i hands-on inicijalne i napredne edukacije za primjenu hijaluronskih filera, botoxa, PRP / PRF metoda, mezoniti, injekcijske lipolize, ali i edukacije o primjeni novih metoda i aparata na principu ultrazvuka, radiofrekvencije i lasera kao sve učestalijim metodama nekirurške estetske medicine.

Zbog bolje interakcije sa samim učesnicima kongresa svim zainteresiranim izlagačima i sponzorima bit će omogućeno izlagačko mjesto u vrhunskim uvjetima hotela, neposredno uz samu dvoranu gdje se održavaju predavanja, a u istom prostoru organizirati će se ručak i pauze za kavu. Nakon završetka znanstvenog dijela kongresa svi ćemo se zajedno družiti uz svečanu večeru.

U ime Upravnog odbora HDEM HLZ srdačno Vas pozdravljam i veselim skorom susretu,

doc. dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent.
Predsjednik HDEM HLZ

Sudjelovati na HDEM kongresu znači


Edukacija

Stručno usavršavanje

Razmjena iskustva

Poštovani polaznici,

na hands-on module koje tokom godine organizira HDEM možete se prijaviti klikom na link u nastavku:

PRAVILNIK MINISTARSTVA ZDRAVSTVA O PRIMJENI MINIMALNO INVAZIVNIH I NEKIRURŠKIH METODA ESTETSKE MEDICINE

Edukcijski centri


Generalni sponzor


Suorganizator


Pokrovitelji


U suradnji saMedijski pokrovitelji

Prijavite se za newsletter HDEM-a