HDEM – naslovnica – Hrvatski – HDEM

HDEM – naslovnica – Hrvatski

HUMANITARNA NOTA: I ove godine će HDEM biti humanitarnog karaktera, a sredstva će se uplatiti Klinici za dječje bolesti Zagreb

Međunarodni

12. CEMS

17. – 19. 03. 2023.

Pismo dobrodošlice


Croatian Esthetic Medicine Symposium ( CEMS ) se kao prvi kongres u regiji koji se bavi stručno znanstvenim aspektima nekirurških i minimalno invazivnih metoda estetske medicine profilirao kao najznačajniji i najveći događaj godine koji se sa nestrpljenjem isčekuje u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Kongres je organiziran u suradnji sa SEEFAS – South East Europe Facial Aesthetic Sociaty (www.seefas.com) te tradicionalno već godinama okuplja najznačajnije domaće i strane eksperte iz područja medicinske estetike i definira najnovije trendove u ovom uzbudljivom novom segmentu medicine. Ovaj kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem u sve većem broju posjećuju učesnici iz regije i šire.

Tradicionalno se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore, a u suradnji sa Hrvatskom komorom dentalne medicine.

Propulzija estetske medicine koja se bavi nekirurškim metodama uvelike je prerasla samo regiju lica te je neodvojivo povezana sa nekirurškim metodama tretmana lica i tijela.

Rast interesa, pa samim time i područja interesa naših članova uprave i članova društva je izuzetan, a naša obaveza kao stručnog društva HLZ je edukacija, uvođenje stručnosti i smjernica kao i standardizacije medicinskih postupaka u ovu novu medicinsku granu koja je najbrže rastuća grana medicine u zadnjih nekoliko godina.

Nadolazeći kongres biti će koncipiran organizacijski i produkcijski na najvišem mogućem nivou.

Na teorijskom  dijelu  kongresa, osim domaćih, u većoj mjeri uključiti će se strani eksperti i predavači s temama koje će obuhvatiti sva područja estetske medicine uključujući tretmane anti-ageinga lica i tijela, dermalne filere, botox, lasere i sve ostale medicinske uređaje koji služe za oblikovanje i pomlađivanje lica i tijela. Isto tako razgovarat će se o najpopularnijim kirurškim estetskim zahvatima. Posebne teme bit će posvećene komunikaciji s pacijentima te marketingu i poslovanju Vaše zdravstvene ustanove.

Biti će organizirane panel rasprave u kojima će učesnici kongresa uz aktivni dijalog sa svim prisutnim stručnjacima moći saznati sve o najnovijim svjetskim trendovima u estetskoj medicini.

Kao i svake godine organizirati će se live demonstracije pod vodstvom vrhunskih eksperata iz inozemstva.

U Edukacijskom centru HDEM u bolnici Thalassoterapija organizirati će se workshopovi i hands-on inicijalne i napredne edukacije za primjenu hijaluronskih filera, botoxa, PRP / PRF metoda, mezoniti, injekcijske lipolize, ali i edukacije o primjeni novih metoda i aparata na principu ultrazvuka, radiofrekvencije i lasera kao sve učestalijim metodama nekirurške estetske medicine.

Zbog bolje interakcije sa samim učesnicima kongresa svim zainteresiranim izlagačima i sponzorima biti će omogućeno izlagačko mjesto u vrhunskim uvjetima hotela, neposredno uz samu dvoranu gdje se održavaju predavanja, a u istom prostoru organizirati će se ručak i pauze za kavu. Nakon završetka znanstvenog dijela kongresa svi ćemo se zajedno družiti uz svečanu večeru.

U ime Upravnog odbora HDEM HLZ srdačno Vas pozdravljam i veselim skorom susretu,

dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent.
Predsjednik HDEM HLZ

Sudjelovati na HDEM kongresu znači


Edukacija

Stručno usavršavanje

Razmjena iskustva

Poštovani polaznici!

Za hands-on module izvan kongresa koje

organizira HDEM možete se prijavljivati na

našoj web stranici:

PRAVILNIK MINISTARSTVA ZDRAVSTVA O PRIMJENI MINIMALNO INVAZIVNIH I NEKIRURŠKIH METODA ESTETSKE MEDICINE

Edukcijski centri


Generalni sponzor


Suorganizatori


Pokrovitelji


U suradnji sa


Prijavite se za newsletter HDEM-a

Dio sredstava ostvarenih na CEMS, HDEM tradicionalno humanitarno donira
udruzi Vukovarski leptirići