Prospekt za sponzore – postani sponzor – HDEM

Prospekt za sponzore – postani sponzor

Za vrijeme trajanja Croatian Esthetic Medicine Symposiuma (CEMS) organizirat će se izložbeni prostor u vrhunskim uvjetima svim zainteresiranim proizvođačima opreme, uređaja i proizvoda te ostalih tvrtki vezanih uz estetsku medicinu.

Više informacija o načinu sudjelovanja na CEMS-u saznajte u “CEMS prospektu za sponzore” kojeg možete preuzeti i pogledati u donjim tabovima, engleska i hrvatska verzija.

Prospekt za sponzore – DOWNLOAD

KOJI SU RAZLOZI ZA PRISUSTVOM SPONZORA I IZLAGAČA NA

CROATIAN ESTHETIC MEDICINE SYMPOSIUM

  • CEMS je najstariji i najznačajniji znanstveni međunarodni kongres estetske medicine u Hrvatskoj i regiji.
  • CEMS je tradicionalno na najvišem produkcijskom i organizacijskom nivou i najbolji je primjer produktivne suradnje između vrhunskih estetskih stručnjaka i znanstvenika te popratne industrije.
  • Osim znanstvenog programa CEMS nudi jedinstvenu marketinšku priliku sponzorima i izlagačima za prezentaciju proizvoda i usluga, jačanje postojećih i stvaranje novih poslovnih odnosa s potencijalnim klijentima.
  • Program CEMS koncipiran je na način da izlagačima omogućuje dovoljno vremena i mogućnosti za interakciju sa sudionicima kojih je svake godine sve više.
  • Budite prisutni na CEMS – najznačajnijem mjestu za uvođenje novih trendova u estetskoj medicini u Hrvatskoj i regiji gdje bi upravo vaš proizvod ili usluga mogli biti pobuditi veliki interes!

MAKSIMALNI SADRŽAJI ZA SPONZORE I IZLAGAČE

  • CEMS Vam omogućuje da na jednom mjestu kontaktirate i upoznate veliki broj zainteresiranih doktora koji se bave estetskom medicinom te traže inovativne tretmane, medicinske uređaje, preparate i nove načine liječenja svojih pacijenta,
  • U suradnji sa Organizacijskim odborom CEMS odaberite sponzorski ili izlagački paket koji najbolje odgovara Vašem budžetu.
  • Iskoristite pogodnosti sponzorskih opcija i kongresnih prostora koji omogućavaju workshopove, demonstracije Vaših proizvoda i individualne interakcije sa sudionicima.
  • Iskoristite mogućnosti sudjelovanja na društvenom dijelu CEMS na kojemu se dodatno ostvaruje kontakt među zainteresiranim poslovnim partnerima.
  • Za sve dogovore o sudjelovanju na izložbi i oglašavanju u Kongresnom programu, molimo kontaktirati Kongresnu agenciju: AQVENTI (info@aqventi.com) s kojima ćete raspraviti o promotivnim mogućnostima i odabrati za Vas optimalni sponzorski paket koji najbolje odgovara Vašim potrebama.