Odgoda kongresa! – CSEM

Odgoda kongresa!

Poštovani sudionici,

na našu veliku žalost ponavlja se situacija u kojoj smo se našli početkom ove godine, te ćemo sukladno tome HDEM simpozij morati odgoditi.

Organizacijski odbor morao je donijeti još jednu iznimno tešku odluku, ali zdravlje i sigurnost svih prisutnih nam je najvažnija.

Imali smo velika očekivanja i najbolju namjeru za održavanjem Simpozija, ali epidemiološka situacija na našim prostorima na žalost nije optimalna.

Odluka Upravnog odbora HDEM o odgađanju 10. CEMS donešena je zbog velikog i naglog rasta broja zaraženih unutar Hrvatske i velikog broja stranih predavača i sudionika koji ne mogu stići u Hrvatsku bez posljedica samoizolacije po povratku u svoju zemlju.

Organizacijski odbor je zajedno s tehničkim organizatorom imao najbolju namjeru održati simpozij prema planu i programu, no s obzirom na niz okolnosti koje su se dogodile tokom posljednjih tjedan dana, jedini racionalni put je odgoda do daljnjeg.

Posljednjih godinu dana radili smo marljivo na tome da ovaj 10. jubilarni Simpozij bude najbolji do sad i trudit ćemo se da sve to i podijelimo s Vama čim nam prilike dopuste.

I ovog puta učinjene su sve predradnje za simpozij, uloženo je maksimalno truda i rada, ali odgovornost liječnika i svih drugih zdravstvenih djelatnika u ovakvoj situaciji nakon godišnjih odmora i početka uobičajene jesenske rutine je izuzetno velika, upravo zbog njihovog stalnog kontakta s pacijentima.

Kongres odgađamo najvjerojatnije za početak iduće godine, a točan termin objavit ćemo uskoro!

Želimo zahvaliti svima na velikom interesu, neizmjernoj podršci i dugogodišnjem povjerenju.

Nadamo se da se vidimo uskoro!

Srdačno,
dr. sc. Željko Rotim, Predsjednik HDEM HLZ