Prospekt za sponzore – postani sponzor

Za vrijeme trajanja Croatian Esthetic Medicine Symposiuma (CEMS) organizirat će se izložbeni prostor u vrhunskim uvjetima svim zainteresiranim proizvođačima opreme, uređaja i proizvoda te ostalih tvrtki vezanih uz estetsku medicinu.

Više informacija o načinu sudjelovanja na CEMS-u saznajte u “CEMS prospektu za sponzore” kojeg možete preuzeti ovdje!


KOJI SU RAZLOZI ZA PRISUSTOM SPONZORA I IZLAGAČA NA

CROATIAN ESTHETIC MEDICINE SYMPOSIUM

  • CEMS je najznačajniji, najstariji i najveći međunarodni kongres estetske medicine u Hrvatskoj i regiji.
  • CEMS je tradicionalno na najvišem produkcijskom i organizacijskom nivou i najbolji je primjer produktivne suradnje između vrhunskih estetskih stručnjaka i znanstvenika te popratne industrije.
  • Osim znanstvenog programa CEMS nudi jedinstvenu marketinšku priliku sponzorima i izlagačima za prezentaciju proizvoda i usluga, jačanje postojećih i stvaranje novih poslovnih odnosa s potencijalnim klijentima.
  • Program CEMS koncipiran je na način da izlagačima omogućuje dovoljno vremena i mogućnosti za interakciju sa sudionicima kojih je svake godine sve više, da bi protekle godine u tri dana trajanja okupio više od 400 zainteresiranih doktora koji se bave estetskom medicinom.
  • Budite prisutni na CEMS – najznačajnijem mjestu za uvođenje novih trendova u estetskoj medicini u Hrvatskoj i regiji gdje bi upravo vaš proizvod ili usluga mogli biti pobuditi veliki interes!

MAKSIMALNI SADRŽAJI ZA SPONZORE I IZLAGAČE

  • CEMS Vam omogućuje da na jednom mjestu kontaktirate i upoznate veliki broj zainteresiranih doktora koji se bave estetskom medicinom te traže inovativne tretmane, medicinske uređaje, preparate i nove načine liječenja svojih pacijenta,
  • U suradnji sa Organizacijskim odborom CEMS odaberite sponzorski ili izlagački paket koji najbolje odgovara Vašem budžetu.
  • Iskoristite vrhunske pogodnosti izlagačkih kongresnih prostora koji omogućavaju workshopove, demonstracije Vaših proizvoda i individualne interakcije sa sudionicima.
  • Iskoristite mogućnosti sudjelovanja na društvenom dijelu CEMS na kojemu se dodatno ostvaruje kontakt među zainteresiranim poslovnim partnerima.
  • Za sve dogovore o sudjelovanju na izložbi i oglašavanju u Konačnom programu, molimo kontaktirati Kongresnu agenciju Ban tours.d.o.o. s kojima ćete raspraviti o promotivnim mogućnostima i odabrati za Vas optimalni sponzorski paket koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Za sve dogovore o sudjelovanju na izložbi i oglašavanju u Konačnom programu, molimo kontaktirati :

BAN TOURS
Trg Nikole Šubića Zrinskog 1
ZAGREB

KONTAKT OSOBA:
ANA VUGRINOVIĆ
TEL: 385 1 6057 483
FAX: 385 1 6057 480
E-MAIL: hdel@bantours.hr

Pogledaj online:

PROSPEKT ZA SPONZORE 2020